Tips Memilih Jasa Penyewaan Truk Terpercaya di Indonesia

Tips Memilih Jasa Penyewaan Truk Terpercaya di Indonesia CariTruk eshte kamion platforme me qira qe mund te ju ndihmoje te dergoje mallrat shpejt, lehte dhe me efikasitet ne nje cmim te volitshme dhe eshte transparent per pjesen tjeter te Indonezise. Ju do te merrni konfirmimin e menjehershme permes emailit pas dorezimit eshte e perfunduar. Prova e dorezimit (POD) do te dergohen nepermjet postes elektronike. Nese keni nevoje per prova fizike te ofrimit te, ne do te dergoje nje kosto shtese. Get normat e vleresuara duke plotesuar vendin kamioncine, me qellim te ofrimit te mallrave dhe llojin e kamionit qe ju nevojitet. Plotesoni detajet ne adresen burim, destinacion, dhe llojin e mallrave tuaja. Ka edhe shume pije / multi renie duke shtuar vendndodhjen kamioncine ose destinacioni. Ju do te merrni nje email qe permban faturen. Pagesa mund te behet permes transferit bankar dhe te beje konfirmimin e pageses nepermjet sms / email. sistemi CariTruk do te dergoje konfirmimin e rezervimit dhe shperndarjen me numrin e numrit te informacionit te automjeteve te policise dhe emrin e shoferit. Ju mund te melacakan statusin e dergeses tuaj nepermjet faqen CariTruk duke futur numrin e artikujve / urdhrave ju. Ju do te merrni konfirmimin e menjehershme nepermjet email-it, pasi arriti dergeses. Prova e dorezimit (POD) do te dergohen nepermjet postes elektronike. Nese keni nevoje per prova fizike te ofrimit te, ne do te dergoje nje kosto shtese. Harrojeni procesin e bisedimeve! Get siguri cmimeve vetem sipas llojit te automjetit dhe distanca udhetuar. Tips Memilih Jasa Penyewaan Truk Terpercaya di Indonesia

Komentar